Zurich is verhuisd naar WTC Den Haag

Zurich Benelux  is afgelopen maandag verhuisd van de Zurich Toren aan de Haagse Muzenstraat  naar het niet ver hieraf gelegen WTC Den Haag aan het Prinses Margrietplantsoen 65 (2595 BR) Den Haag, waar de verzekeraar zijn intrek heeft genomen op de 15e en 16e verdieping.

In het nieuwe, moderne onderkomen heeft Zurich in totaal ongeveer 2.000m2 aan kantooroppervlakte tot haar beschikking. “Deze oppervlakte is ruimer dan ons vorige pand en meer dynamisch en beter geschikt voor de expansie van Zurich in Nederland”, licht Evi Peeters, Chief Strategy Officer Zurich Benelux, toe.

Eerder dit jaar presenteerde CEO Dirk de Nil in een interview met Risk & Business Magazine de ambitieuze groeiplannen van Zurich Benelux: in vijf jaar tijd een (bijna) verdubbeling van de premieomzet van 266 miljoen euro in 2018 naar 500 miljoen euro in 2023. Dat wil de verzekeraar primair realiseren via organische groei door middel van een uitbreiding van de activiteiten op meerdere terreinen. Momenteel telt Zurich Benelux ongeveer 160 medewerkers verspreid over twee kantoren: Den Haag en Brussel/Zaventem.

Op de foto boven  ontvangt Branch Manager Frank Dado een welkomstcadeau van het hospitality team van de WTC. Op de onderste foto de medewerkers op hun nieuwe werklocatie.