Zurich Benelux versterkt zich met drie medewerkers

Fenna de Pee startte op 1 november jl.  bij Zurich Benelux als Senior Claims Handler. In die functie behandelt zij de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsclaims en daar zullen in toekomst ook bestuurdersaansprakelijkheids- en cyberclaims bijkomen.  Voorheen was Fenna 2 jaar werkzaam bij SRK Rechtsbijstand, 12 jaar bij Nationale-Nederlanden als Legal Counsel en Claims Handler beroepsaansprakelijkheid.

Eveneens per 1 november 2019 is Erik Boes in dienst getreden van Zurich Benelux als Underwriter Professional Indemnity en Cyber. Erik komt van Markel Insurance en was daarvoor werkzaam bij Liberty Specialty Markets en Schouten Insurance International. Met de komst van Erik Boes werken er 5 acceptanten op de afdeling PI/Cyber. Na het eerdere aantreden van Lennard Wit (ex AIG), is Erik de tweede aanwinst in 2019. Hiermee benadrukt Zurich Benelux het commitment om zich verder te ontwikkelen binnen alle lijnen onder andere op het “mid-market” segment.

Ko Blaauw werd per 1 november benoemd tot nieuwe COO Benelux bij Zurich. Ko is verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten in de Benelux, inclusief Underwriting Services, Facilities/workplace, IT and Strategic Projects. Voorheen was Ko General Manager van een internationale Financial Services unit voor Alliance Laundry Systems. Daarvoor was hij 16 jaar werkzaam bij de financiële arm van General Electric in verschillende senior en internationale operationele rollen.