Zurich Benelux gaat aantal productlijnen na Accident & Health nu ook verder uitbreiden met transport

Na eerder dit jaar gestart te zijn met ongevallenverzekeringen (Accident & Health) gaat Zurich Benelux het aantal productlijnen binnenkort verder uitbreiden met transport. Dat maakte CEO Dirk De Nil afgelopen woensdag 18 september jl. bekend tijdens de housewarming  die de verzekeraar hield in haar nieuwe onderkomen in het WTC in Den Haag. De Nil vertelde nog een nieuwtje: voor de verdere uitbouw en ontwikkeling van de A & H-portefeuille is een samenwerking aangegaan met Hienfeld.

In een korte toespraak bedankte De Nil de ruim 150 aanwezige makelaars en overige relaties voor de samenwerking, die de afgelopen periode onder meer heeft geleid tot een verbetering van de aansprakelijkheid portefeuille en tot een goede tot sterke groei  in alle businesslines (property, liability, cyber, surety & financial lines, met name in de middle market waarnaar Zurich haar focus heeft uitgebreid .

“We willen graag samen met u verder groeien in alle branches en ook in de verhardende markt voor u allen een stabiele businesspartner blijven door gezamenlijk te blijven zoeken naar passende verzekeringsoplossingen”, aldus Zurich’s CEO, die de stelling aandurfde dat zijn maatschappij de beste is op het gebied van riskengineering & claimsservices. Ook wees hij de aanwezigen op de recent gestarte samenwerking met Northwave op het gebied van cybersecurity.

Tijdens de housewarming kregen de vele aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje een goed kijkje in het nieuwe moderne onderkomen van Zurich Benelux op de 15e en 16e verdieping in WTC Den Haag, die volgens De Nil ruimte geeft aan de groeiambities.   Hier heeft de verzekeraar   de beschikking over in totaal ongeveer 2.000m2 aan kantooroppervlakte tot haar beschikking, ruimer dan in het vorige pand meer dynamisch en beter geschikt voor de expansie van Zurich in Nederland.