Young InSurance & RSA workshop – Krijg grip op jouw toekomst op 26 september a.s. in Rotterdam

Hoe blijf je tevreden met werk en carrière? Die vraag staat centraal tijdens de workshop voor de leden van Young Insurance, die de organisatie samen met verzekeraar RSA Nederland organiseert op 26 september a.s. bij RSA Nederland op de de 42ste verdieping van het Maastoren-gebouw.

Ken je “Personal Brand” en maak jouw inzetbaarheid duurzaam!

In een toelicht schrijft Young Insurance: “Voordat je jouw persoonlijke brand in de markt kunt zetten is het goed om je bewust te zijn van wie je bent, waar jij voor wilt gaan en hoe je duurzaam inzetbaar kunt zijn en blijven. De bijeenkomst “Krijg grip op jouw toekomst” geeft een aanzet tot dat bewustzijn, laat zien wat Personal Branding inhoudt en welke factoren jouw inzetbaarheid beïnvloeden. Uiteraard ga je – naast de informatie die je krijgt – ook zelf aan de slag om een basis te leggen voor jouw verdere toekomst. Na afloop van de workshop bestaat er tijdens een lunch of borrel ruimschoots de gelegenheid om de workshop na te bespreken en tegelijkertijd kennis te maken of bij te praten met de andere deelnemers!

Onder leiding van Olga Boezaard, zelfstandig coach voor werknemers en leidinggevenden met een trackrecord als HR manager bij verschillende bedrijven, worden er twee kleine en interactieve workshops georganiseerd. Per workshop is er plek voor 25 deelnemers zodat er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie. Deelnemers kunnen zich opgeven voor de ochtend- of middagsessie!