Young Insurance 16e winnaar VNAB Award

Young InSurance, het netwerk voor jonge professionals (<35 jaar) binnen de verzekeringsbranche, heeft de VNAB Award gewonnen. Tijdens het 16ee marktdiner van de VNAB, dat gisteren plaatsvond in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee ontving voorzitter Kees Heijboer de award, een kristallen karaf met inscriptie

De organisatie krijgt de award voor haar verdiensten binnen de verzekeringsbranche, de inspanningen om  de verzekeringsbranche aantrekkelijk te maken en te houden voor jonge professionals en de mooie initiatieven die worden georganiseerd, zoals de buitenlandtrip, de aanwezigheid op NARIM- en FERMA-congres, het Assurantiehockeytoernooi en het Young Insuance Gala.

Young Insurance is de eerste organisatie die die de VNAB Award heeft ontvangen. Daarvoor werd de award uitgereikt aan personen: Michel Schaft, Paul Soeteman, Kees Krijgsman, René Mandos, Gerda Spreeuwenberg, Pim Polak Schoute , Laura Rath, Rob Wagenvoord, Jan Verkamman, Peter Hartman, Marco Tolman,  Rolf van der Wal,  Uri Coronel,  Richard Oets en vorig jaar Mop van Tiggele.