WTW stelt Chantal Joosse aan als Head of Trade Credit Insurance Benelux

WTW breidt per 1 november a.s. het korps aan  medewerkers uit met Chantal Joosse, die aan de slag gaat als Head of Trade Credit Insurance Benelux. Zij  werkt vanuit Nederland en rapporteert aan Fabien Conderanne, Head of Financial Solutions Europe en Richard Van de Wege, Head of Sales & Account Management CRB. 

“Chantal is een geweldige aanvulling op ons team in Europa en een verdere versterking van onze capaciteiten op het gebied van Trade Credit”, aldus Fabien Conderanne. “Zij helpt ons ontwikkelingen in de Benelux te versnellen, waar we enorme opportuniteiten hebben. Onze klanten zullen profiteren van haar internationale ervaring en erkende expertise in de markt.” 

Chantal heeft 23 jaar ervaring in het helpen van bedrijven om te groeien, hun internationale business te beschermen en de juiste financieringsinstrumenten te vinden. Eerder bekleedde zij senior managementfuncties in zowel Europa als de Verenigde Staten bij de wereldwijde handelskredietverzekeraars Atradius en Coface. De afgelopen vier jaar was ze verantwoordelijk voor de Strategic Partnerships bij Stenn International, een aanbieder van cross-border trade finance solutions.