WTW breidt het team verder uit met Toon van Kraaij en Iwan Drost

WTW Corporate Risk & Broking (‘CRB’) meldt vandaag de benoeming van twee nieuwe collega’s die het  team komen versterken: Toon van Kraaij en Iwan Drost

Per 1 december zal Toon van Kraaij starten als senior property broker. Na ruim 9 jaar als Insurance Consultant bij Nutreco maakt Toon de overstap naar WTW Corporate Risk & Broking. “De kennis en ervaring die Toon bij Nutreco aan de klantkant heeft opgedaan en het brede netwerk dat hij daar heeft opgebouwd zal een grote bijdrage leveren in de rol die Toon bij WTW gaat vervullen”, aldus de zich als .‘The Analytical Broker’ profilerende makelaar

Als Senior Property Broker zal Toon de bestaande portefeuille beheren en verder uitbouwen. “Gedreven door zijn passie voor Risk & Analytics (‘R&A’) zal Toon – in samenwerking met de collega’s van R&A – de Property Quantified tools & technologie inzetten voor advisering aan onze klanten. Met zijn ervaring met internationale verzekeringsprogramma’s zal Toon – in samenwerking met het Internationale Broking team en de collega’s van Facultatieve herverzekering – een klantgerichte bijdrage leveren aan ons broking team.Voorafgaand aan zijn succesvolle periode bij Nutreco is Toon 7,5 jaar werkzaam geweest als controller bij Hanselman Groep.

Met de komst van Iwan Drost per 15 december als Head of Risk & Analytics Benelux zal WTW haar  Risk & Analytics practice in Benelux verder vorm geven. Daarmee wordt Iwan onderdeel van het Risk & Analytics team met 100 collega’s in Europa  en 500 collega’s wereldwijd.”In de Benelux zal Iwan samen met het team van Risk Engineers en onze Data & Analytics collega de riskmanagement functie naar onze klanten invullen. Iwan heeft ruim 20 jaar ervaring als riskmanagement consultant waarvan de laatste 15 jaar als Manager van de Risk Management Consultancy Practice van Aon. “Voorafgaand aan zijn succesvolle periode bij Aon is Iwan 6 jaar werkzaam geweest bij PWC en ING.

Stefan Weda, Head of Corporate Risk & Broking Benelux bij WTW: “Wij zijn er trots op dat we met het aantrekken van Toon ons broking team verder hebben versterkt. Zijn klantgerichte focus in combinatie met zijn ervaring en kennis van Risk & Analytics is zeer waardevol. Met  met de benoeming van Iwan hebben we een ervaren specialist kunnen toevoegen aan ons team. Met zijn expertise en ervaring zal Iwan een leidende rol hebben in de inzet van WTW’s unieke Risk & Analytics kwaliteiten, de Quantified tools en ons digitale platform voor onze klanten.”