Willis Towers Watson richt  Japanese Desk op  voor Benelux en breidt team uit

 

Willis Towers Watson versterkt haar team met twee nieuwe talenten. Rie Sato (35) start als Account Executive Japan Global Practice Group Benelux binnen het team Corporate Risk Solutions. Rogier van Miert (27) gaat aan de slag aan als Credit Insurance Broker. Per 1 oktober 2017 heeft Willis Towers Watson een Japanese Desk opgericht voor de Benelux. 

De nieuwe afdeling richt zich op Japanse organisaties met een kantoor in Europa. Rie Sato versterkt in haar nieuwe rol als Account Executive haar Japanse collega Junko Kanno in België. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de relaties met Japanse (potentiële) klanten in Nederland en België. Sato is geboren in Japan en studeerde Internationale Economie aan de Universiteit van Japan. Voor haar overstap naar Willis Towers Watson werkte zij in Hong Kong als marketeer voor Tokio Marine and Fire Insurance Co. Ltd.

 

 

 

 

Rogier van Miert is in zijn nieuwe rol als Credit Insurance Broker verantwoordelijk voor het uitbouwen van de kredietverzekeringsportefeuille binnen Corporate Risk Solutions van Willis Towers Watson. Dit team geeft klanten advies en informatie om risico’s die de bedrijfscontinuïteit in gevaar kunnen brengen, in kaart te brengen, te managen en te beperken. Naast zijn baan studeert hij parttime aan Nyenrode Business University voor een master in management. Hij is afkomstig van Coface Nederland, waar hij werkzaam was als sales manager Direct Sales en Portfolio Manager Key Brokers. Hij startte zijn carrière als trainee zakelijk bankieren bij Welten