Willem-Jan Beekenkamp voorzitter Technische Commissie Brand VNAB; drie nieuwe benoemingen in andere commissies en drie vacatures

Binnen de (Technische) Commissies van de VNAB hebben een aantal wijzigingen n plaatsgevonden. Zo is Willem-Jan Beekenkamp (Allianz) verkozen tot voorzitter van de Technische Commissie Brand, zijn er in andere commissies drie nieuwe leden benoemd en staat er daarnaast drie vacatures open.

Naast de benoeming van Willem-Jan Beekenkamp tot voorzitter is de technische Commissie Brand op zoek naar een nieuw verzekeraarslid (Bekijk de vacature hier). Verder neemt Sjaak Schouteren (Marsh) de commissietaken vanuit de Technische Commissie Cyber over van zijn collega Erik van de Velde, verlaat Sander Hofman (Allianz) de Technische Varia en wordt hij opgevolgd door Siebe van der Zon (Nationale-Nederlanden).

In de Juridische Commissie volgt Robert Dijkhuizen (AIG) aftredend verzekeraarslid Ester Nederlof (Allianz) op. Aan makelaarszijde nemen Nancy Gaertner (Schouten Zekerheid) en Eugenie de Groot (VLC & Partners) dit jaar afscheid. De Juridische Commissie is daarom op zoek naar twee nieuwe makelaarsleden. Bekijk dan hier de vacatures.

De VNAB bedankt de uit de commissie vertrokken leden voor het ondersteunen en adviseren over zaken die van belang zijn voor de branches en die ten goede komen aan een goed functioneren van de schadeverzekeringsmarkt. “De nieuwe commissieleden heten wij graag welkom. Met hun specialistische kennis en ervaring vervullen zij, vanuit de commissie, een adviesrol naar het bestuur en de vereniging. Wij kijken uit naar de samenwerking.”