Wijzigingen in managementstructuur leidt tot tiental benoemingen bij Meijers

0

 

In vervolg op de benoeming in september jl. van Daniel de Swaan tot CEO van Meijers, kiest Meijers Assurantiën, het in Amste vanaf 1 februari 2019 voor een managementstructuur met een Executive Team. Dit Executive Team bestaat naast CEO Daniel de Swaan uit drie personen vanuit de eigen gelederen: Ton Stalenhoef is benoemd tot Chief Brokerage Officer, Pieter van der Loo tot Chief Commerce Officer en Marielle Hoogland-Sievers tot Chief People Officer. De benoeming van de Chief Operations Officer verwachten wij binnen afzienbare tijd, als uitkomst van de lopende externe wervingsprocedure.

“Het nieuwe Executive Team stuurt de vier kernen aan van Meijers, die bestaan uit kleine en slagvaardige teams. Daniel de Swaan heeft de transitieperiode gebruikt om de nieuwe managementstructuur te maken, passend bij de cultuur van Meijers waarin de focus op de klant centraal staat. In de nieuwe flexibele structuur ontstaat ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe, specialistische kennis- en servicegebieden”, aldus Meijers.

Guido Verheijden, partner van Meijers, gaat zich geheel toeleggen op het ontwikkelen van een nieuwe loot aan de Meijers stam, Meijers Global & Special Risks. Vanuit het wereldwijde netwerk WBN waar Meijers onderdeel van uitmaakt en de andere internationale partners van Meijers, ontstaat een toenemende behoefte aan internationale risk programma’s en -strategieën. Onder leiding van Guido Verheijden gaat Meijers de al aanwezige specialistische kennis op deze gebieden verder uitbouwen en ontwikkelen.

Raymond van Calster, tevens partner, legt zich toe op de persoonlijke bediening van een omvangrijke en voor Meijers strategisch belangrijke klantengroep die nauw met hem verbonden is. Jeffrey Ruhé, grondlegger van de snel groeiende special desk voor Verenigingen van Eigenaren (VvE) binnen Meijers, is benoemd tot Partner en gaat zich focussen op het verder ontwikkelen van deze en andere activiteiten op het gebied van vastgoed.

Als gevolg van de wijzigingen in de managementstructuur is ruimte ontstaan voor een volgende stap in de carrière van Laurens Drooger, die per 1 februari is benoemd tot Directeur Employee Benefits als opvolger van Pieter van der Loo. Judith Labree vervult vanaf die datum de functie van Manager Verzuim & WIA, Pauline Steenkist wordt de nieuwe Teammanager Account Beheer en David Dresden is benoemd tot Manager Schade.

 

Laat een reactie achter