VVP’s Advies Award 2020: jury nomineert 35 meest klantgerichte kantoren van Nederland

De jury van de Advies Award 2020 heeft de namen bekend gemaakt van de 35 meest klantgerichte advieskantoren van Nederland. Met ondersteuning van maar liefst 22 spotters is de jury tot een top drie per provincie gekomen. Volgende maand worden de provinciewinnaars bekend gemaakt.

De jury – bestaande uit voorzitter Astrid Duits, Richard Meinders, Edwin Bosma, Robin van Beem, Jack Vos en Bob Klijn – is dit jaar op zoek gegaan naar kantoren met de hoogste A(dvies)-factor. Dit zijn kantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten. “De Advies Award is in het leven geroepen om het maatschappelijk enorm belangrijke adviesvak in het zonnetje te zetten en de trots op het eigen vak te versterken”, aldus Duits.

Na de bekendmaking van de provinciewinnaars in april volgt de halve finale in mei. De finaleronde vindt op 18 juni plaats tijdens de zesde Dag van het Topadvies in het Hart van Holland in Nijkerk.

De 35 genomineerden (voor de provincie Groningen kwam de jury tot twee genomineerden) ontvangen van VVP deze week een raamposter waarmee ze hun nominatie als meest klantgerichte advieskantoor van de provincie kenbaar kunnen maken. Dit zijn alle genomineerden:

 • Groningen: J.H. de Bruijn (Haren), Mijn Borg Financiële Diensten (Groningen)
 • Friesland: Eerlijk Verzekerd (Drachten), Pensioen Service Kantoor (Leeuwarden), Van Campen en Dijkstra (Gorredijk)
 • Drenthe: Henk Mulderij Financieel Advieskantoor (Hoogeveen), Uiterwijk Winkel Verzekeringen(Hoogeveen), Lamberink Makelaars en Adviseurs (Assen)
 • Overijssel: Du Gardijn (Enschede), Deterink (Tubbergen), Cents Advies (Raalte)
 • Gelderland: DBA Verzekeringen (Barneveld), GHW assurantieadviseurs (Nijmegen), Prima voor elkaar (Ochten)
 • Flevoland: Hoekstra Assurantie & Makelaardij (Urk), Omins Financieel Adviesgroep (Lelystad), Fintura (Lelystad)
 • Utrecht: Marcel van der Smitte en Partners (Amersfoort), Meerwaerde (Bunschoten-Spakenburg), Gabriël Financiële Bescherming (Amersfoort)
 • Noord-Holland:A&A Adviespartners (Den Helder), KOK Advies (Amstelveen), Otterlo Financieel Advies (Koedijk)
 • Zuid-Holland: Keijzerwaard (Oudenhoorn), Adviesgroep De Vogel (Ouddorp) en Koos Rook Financiële Diensten (Krimpen aan den IJssel)
 • Zeeland: Overbeeke (Tholen), Schinkel Adviesgroep (Oost-Souburg) en Boidin & Vinke (Oostburg)
 • Noord-Brabant: Vrijdag & De Bekker (Boxmeer), Kramer Assurantiën (Veghel), Backx Assurantiën (Rucphen)
 • Limburg: Jan Minten Assurantiën (America), Wijshoff & Partners (Brunssum), Zuiderhuis (Weert)

De jury heeft de input van de aanwezige spotters (vakexperts die zich in de haarvaten van de financiële adviesmarkt bevinden) tijdens de geheime bijeenkomst van 26 februari 2020 op het kantoor van BHB Dullemond zeer ter harte genomen. Uitgebreid werd toen stilgestaan bij de honderd excellente advieskantoren die door de 22 spotters waren aangedragen.

De spotters zijn: Fred Lingg (DIAS Software), Colinda Rosenbrand (OvFD), Tim Rijvers (DAK), Cindy Vos-Uijleman (Voogd & Voogd), Cas Verhage (Nh1816), Pim Anderegg (ASR), Peter Schokker (Risk), Sonja Cats (Adfiz), Michel van Dam (Scildon), Jurriën Schel (Anva), Levent Türkmen (SUREbusiness), Tim Schoonbergen (Nedasco), Peter van Geijtenbeek, (Turien & Co.), Ewald Bary (Lindenhaeghe), Henk Smit (Acura), Marieke de Beer (VKG), Thom Mallant (Allianz), Arjan Nollen (Nationale-Nederlanden), Marc van Gaalen (CCS), assurantievlogster (Marije Reniers), Lex de Bruijn (Missing Piece) en oud-adviseur Niels Vermolen.

Meer informatie over de Advies Award op www.adviesawards.nl.

Bron VVP