Volmachtbedrijf Victor Insurance breidt netwerk uit met vestigingen in Duitsland

Victor Insurance, ’s wereld grootste volmachtbedrijf met een omzet van meer dan $ 1 miljard, heeft haar activiteiten uitgebreid naar de Duitse verzekeringsmarkt. Het bedrijf heeft dit jaar twee vestigingen geopend in Keulen en Frankfurt. Victor Insurance Duitsland zal zich, in navolging van onder meer het Nederlandse bedrijf (voorheen R. Mees & Zoonen Assuradeuren) vooral richten op het bieden van verzekeringsoplossingen  voor het midden- en kleinbedrijf en voor affinitygroepen door middel van digitale platforms en gespecialiseerde underwriting-teams. Daartoe wordt makelaars en hun klanten een breed scala aan property & casulty-lines aangeboden

 In een vorig jaar verschenen interview in Risk & Business kondigde directeur Rogier Seinstra van Victor Insurance Nederland de komst van de Duitse vestiging reeds aan.. “We overwegen binnen Victor Europe, onder leiding staat van Fred Willemze, om in navolging van Italië de komende jaren soortgelijke volmachtbedrijven op te zetten in enkele volwassen verzekeringsmarkten als Duitsland, Frankrijk en Spanje. Omdat bedrijven daar tegen dezelfde verzekeringsproblemen oplopen als hier en er voor ons vooral in de midmarket mogelijkheden liggen.”

In een toelichting op de Duitse vestigingen zegt Christopher Schaper, CEO Victor (rechts op foto): “We zijn verheugd over de uitbreiding van Victor Insurance naar de Duitse verzekeringsmarkt. De combinatie van Victor’s wereldwijde productenpalet en geavanceerde technologische mogelijkheden  gecombineerd met de lokale expertise geeft ons volop mogelijkheden om innovatieve verzekeringsproducten en – diensten aan te bieden in Duitsland.”

 Bernd Knof, Country Manager bij Victor Insurance Deutschland. “We bieden onze klanten zowel gespecialiseerde verzekeringsproducten als claims- en aanpalende diensten aan. Ons doel is oplossingen te bieden die tegemoet komen aan de snel veranderende wensen en behoeften van onze makelaars en hun klanten om op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan hun groei en succes.”