Volmachtbedrijf PURE B.V. komt met online aanbod voor zakelijke schadeverzekeringen

 

 

 

Onder het label PURE2insure heeft PURE de innovatieve website www.pure2insure.nl ontwikkeld voor zakelijke schadeverzekeringen. Hiermee kunnen bedrijven, maar ook ZZP’ers, VVE’s en sport- en recreatieverenigingen op eenvoudige wijze schadeverzekeringen rechtstreeks bij PURE afsluiten, zonder tussenkomst van een adviseur (execution only).Onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan 40% van de bedrijven op zoek is naar een mogelijkheid om zijn verzekeringen via internet af te sluiten. T

PURE is ‘Approved Coverholder’ bij Lloyd’s in Londen. Deze bijzondere situatie stelt PURE naar eigen zeggen in staat om een aantal zelf ontwikkelde verzekeringsoplossingen op een vernieuwende wijze aan te bieden. “ transport- en ongevallen verzekeringen maken onderdeel uit van dit assortiment. Daarnaast zal het aanbod nog dit jaar worden uitgebreid met bijzondere dekkingen, waaronder die voor cybercriminaliteit en beroepsaansprakelijkheid.

Het zakelijke productassortiment van PURE2insure bestaat uit brand- en aansprakelijkheidsdekkingen. Ook transport- en ongevallen verzekeringen maken onderdeel uit van dit assortiment. Daarnaast zal het aanbod nog dit jaar worden uitgebreid met bijzondere dekkingen, waaronder die voor cybercriminaliteit en beroepsaansprakelijkheid.De  producten van PURE2insure worden in volmacht gesloten. Risicodragers zijn Lloyd’s Syndicaten en China Taiping Insurance (UK) Co. Ltd.

 

I