VNAB verwelkomt SUREbusiness als lid

SUREbusiness, de serviceprovider voor de zakelijke verzekeringsmarkt, is toegetreden tot de VNAB.  Een en ander vloeit voort uit de plannen om in de loop van dit jaar als placing broker capaciteit aan te gaan bieden op de co-assurantiemarkt.  
Op de vraag waarom hij heeft gekozen voor het VNAB-lidmaatschap antwoordt Levent Türkmen, directeur eigenaar van SUREbusiness, op de VNAB-site: “ Tja, we hadden niet zoveel keus eigenlijk. Of is dat een beetje te recht door zee? Als je in Nederland de coassurantiemarkt op wilt. dan wordt je min of meer wel gedwongen door verzekeraars om lid te worden van VNAB, omdat je anders geen aanstelling krijgt. Maar we hebben uiteraard ook veel baat bij de contacten en de kennis die we via de VNAB opdoen. Laat ik dat ook niet onvermeld laten!”  

In zijn ogen is de coassurantiemarkt wel toe aan vernieuwing. “ Als ik zie hoe een risico nu wordt aangeboden bij makelaars en hoe sluiters er vervolgens per e-mail en telefoonnotities mee aan de gang gaan, denk ik dat het de hoogste tijd wordt dat deze branche het been bij gaat trekken. Ik hoop dat we daar als SUREbusiness het voortouw in kunnen nemen. Het verbeteren van de informatie-uitwisseling tussen adviseurs, makelaars en verzekeraars biedt ons een grote efficiencykans.”