VNAB Start of the season Pubquiz op 5 september a.s. met Jeroen Salz als nieuwe quizmaster

Vanaf maandag 2 september a.s. gaat de VNAB van start met nieuwe lunch & learn-sessies en andere activiteiten. Om de start van dit nieuwe seizoen te vieren organiseert de VNAB  op donderdag 5 september a.s.  in het eigen Kennis- en Ontmoetingscentrum in Rotterdam de vierde editie van de VNAB Start of Season Pubquiz. Plaats van handeling is het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum aan de Boompjes in Rotterdam. De pubquiz start om 15.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur) en wordt omstreeks 18.30 uur afgesloten met de prijsuitreiking en aansluitende netwerkborrel.

Onder leiding van een nieuwe quizmaster Jeroen Salz (Gebr. Sluyter) als opvolger van Ad Westerhof strijden de deelnemers in teamverband om felbegeerde prijzen en natuurlijk de eer. Bent u goed op de hoogte van de reeds behandelde Lunch & Learn onderwerpen of kunt u toch wat (extra) sessies gebruiken? Daarnaast wordt uw parate kennis getest over de branche. Natuurlijk is er ook ruimte voor algemene vragen. Kortom, kennis met een knipoog!

Inschrijven is vanaf heden mogelijk via de website van de VNAB en dat kan als team (maximaal 6 personen) of individueel. Per organisatie kunt u in elk geval 6 personen aanmelden (daaropvolgende medewerkers van dezelfde organisatie zullen op een wachtlijst komen te staan). De VNAB moedigt individuele én aanmeldingen van minder dan zes personen per team aan, om zo gevarieerde teams samen te kunnen stellen.

 Op de foto de winnaars van vorig jaar: Aon

Jeroen Salz de nieuwe quizmaster