VNAB Start of the season Pubquiz op 30 augustus a.s.

 

De zomervakantie gaat binnenkort van start. Dat betekent ook een korte stop voor de Lunch & Learns en events van de VNAB. Vanaf maandag 3 september a.s. gaat de VNAB van start met nieuwe sessies en onderwerpen Om de start van dit nieuwe seizoen te vieren organiseert de VNAB  op donderdag 30 augustus de derde editie van de VNAB Start of Season Pubquiz. Plaats van handeling is het VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum aan de Boompjes in Rotterdam. De pubquiz start om 15.20 uur (inloop vanaf 15.00 uur) en wordt omstreeks 18.00 uur afgesloten met de prijsuitreiking en aansluitende netwerkborrel.

Onder leiding van quizmaster Ad Westerhof strijdt u in teamverband om felbegeerde prijzen en natuurlijk de eer. Bent u goed op de hoogte van de reeds behandelde Lunch & Learn onderwerpen of kunt u toch wat (extra) sessies gebruiken? Ook wordt uw parate kennis getest in categorieën als Ken uw branche en De markt van toen. Natuurlijk is er ook ruimte voor algemene vragen. Kortom, kennis met een knipoog!

Inschrijven is vanaf heden mogelijk via de website van de VNAB n en kan als team (maximaal 6 personen) of individueel. Per organisatie kunt u in elk geval 6 personen aanmelden (daaropvolgende medewerkers van dezelfde organisatie zullen op een wachtlijst komen te staan). De VNAB moedigt individuele én aanmeldingen van minder dan zes personen per team aan, om zo gevarieerde teams samen te kunnen stellen.

Op de foto de winnaars van vorig jaar: Meeus