VNAB reikt eerste Young Talent Award uit op 22 september

De VNAB reikt op donderdag 22 september haar eerste young talent award uit; dé award voor young professionals binnen de (groot) zakelijke verzekeringsmarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt.
In een toelichting schrijft de VNAB: ” Het is een marktbrede uitdaging om goede professionals te vinden. De onbekendheid met de (groot) zakelijke verzekeringsmarkt is groot onder young professionals. De young professionals die hun weg naar onze markt hebben weten te vinden, willen wij graag boeien, binden en behouden. Het is daarbij belangrijk om hen te motiveren en kansen te bieden zichzelf te ontwikkelen. De VNAB young talent award zet de markt steviger op de kaart voor jong talent en laat zien waarom de coassurantiemarkt zo aantrekkelijk is. De young talent award biedt young professionals daarnaast een mooie gelegenheid zichzelf nog beter in de markt te positioneren. “

30 mei jl. hebben de voorgedragen young professionals gehoord dat zij genomineerd zijn en deel mogen nemen aan het verdere award-traject. Na het inleveren van de eerste opdracht op 10 juni, maken wij hen aan u bekend. De juryleden zijn geïntroduceerd op de LinkedInpagina van de VNAB.

De award uitreiking plaats in de Kunsthal te Rotterdam. “Een feest van de branche waarbij young professionals in het zonnetje worden gezet en verbinding en positiviteit centraal staan”, aldus de VNAB.
Lees hier meer over de VNAB Award