VNAB presenteert ‘met gepaste voorzichtigheid’ programma voor 2022: Kennis, ontmoeten & verbinden

Met gepaste voorzichtigheid kijkt de VNAB  ernaar uit om later dit jaar leden en partners weer te mogen ontvangen in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Hierdoor heeft men een uitgebreid   programma opgesteld. “Vanwege de onzekerheden als gevolg van het coronavirus, vinden diverse evenementen op een ander moment in het jaar plaats dan u van ons gewend bent”, aldus de VNAB.

“Na vele online events mochten wij onze leden en partners vorig jaar oktober weer fysiek verwelkomen. Ondanks de korte duur, werd direct bevestigd dat online samenkomen de waarde van elkaar fysiek ontmoeten niet kan evenaren. Reden te meer voor de VNAB om het eventprogramma voor dit jaar onder de loep te nemen. Het resultaat is een gevarieerd aanbod van oude bekende, maar ook nieuwe events, zowel online als fysiek.”

Nieuw! Zomerfeest

Traditiegetrouw proost de VNAB graag met leden en businesspartners  op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie. “Vorig jaar hebben wij helaas moeten besluiten om de organisatie van onze nieuwjaarsreceptie (en tevens jubileumevent) te staken als gevolg van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Zodoende was het mogelijk om een groot gedeelte van de kosten te kunnen besparen. Maar een nieuwjaarsreceptie in 2023 klinkt ons te ver weg. Daarom is de VNAB voornemens om eind juni een nieuw evenement te organiseren. Hoe en wat, dat houden we nog even geheim. Stay tuned!”

VNAB Visie en event in het teken van cyber

De eerstvolgende uitgave van het magazine VNAB Visie en het daaraan gekoppelde event, staan dit voorjaar geheel in het teken van de wereld van cyberrisico’s. Ook in een van de drie podcasts in hieraan aandacht besteed: luister deze hier terug: cyberpodcast terug.

“De VNAB bedankavond was één van de weinige events die wij vorig jaar gelukkig fysiek hebben kunnen organiseren. Iets wat wij dit jaar ook weer hopen te kunnen doen. Om het aantal events in de drukke renewal periode te beperken en om in te spelen op de risico’s van het coronavirus in de wintermaanden, bedankt de VNAB haar commissie- en werkgroepleden dit jaar graag in april. Maar niet alleen de maand verandert, ook de invulling krijgt dit jaar een make-over. De exacte datum maken wij binnenkort bekend.”

Andere datum! Marktdiner

De VNAB  stond vorig jaar klaar in de startblokken voor een mooie avond in Noordwijk, maar na de vlak voor het diner aangescherpte maatregelen, heeft het bestuur van de VNAB besloten de avond te annuleren. Hoewel de 1,5 meter afstand nog geen wettelijke maatregel was, voelde het simpelweg niet goed en verantwoord om feest te vieren met een grote groep mensen. “Gelukkig hebben wij het eten voor onze 300 gasten kunnen doneren aan de voedselbank. Om dit jaar mogelijk meer te kunnen inspelen op de risico’s van het coronavirus in de wintermaanden, organiseren wij het VNAB marktdiner dit jaar op donderdag 6 oktober.”

Het volledige programma

Natuurlijk kunt u dit jaar ook uw kennis weer vergroten tijdens de tweewekelijkse Lunch & Learns, de Introducties Coassurantie en de IT-opfrissessies. Ook Match InSurance, de kwart marathon, het VNAB college en de onboardingsdag staan weer op het programma. Daarnaast hopen wij binnenkort de maandelijkse beursborrels weer te kunnen organiseren. Benieuwd naar alle data en hoe het volledige programma eruitziet? Bekijk dan de agenda.

 

Het coronavirus brengt nog steeds veel onzekerheid met zich mee. De VNAB volgt nauwgezet alle ontwikkelingen en de overheidsregels. Waar nodig zal het eventprogramma worden aangepast.