VNAB luidt nieuwe coassurantiejaar op 12 januari in met online nieuwjaarsquiz

   De VNAB luidt vanwege Corona het nieuwe coassurantiejaar anders in. Geen massale nieuwjaarsbijeenkomst in 2021 maar een online nieuwjaarsquiz op dinsdag 12 januari a.s. De bijeenkomst start om 15.00 uur met een virtuele inloop, waarna  om 15.15 uur uitvoerend bestuurder Rob ter Mors een korte toespraak houdt.Van 15.30 tot 16.45 uur de quiz plaats, gevolgd door de prijsuitreiking en een virtueel netwerkmoment

  In de uitnodiging schrijft de VNAB: “Onder leiding van een enthousiaste quizmaster wordt u digitaal uitgedaagd om de strijd aan te gaan, felbegeerde prijzen én natuurlijk de eer te winnen. De quiz bestaat uit gevarieerde vragen boordevol muziek, video’s, mini games en social rounds onder het genot van een hapje en een drankje. Maar uiteraard wordt ook uw parate kennis over de branche getest. Kortom, kennis met een knipoog.”

  Jaar van uitersten
 
Ook blikt de VNAB in de uitnodiging terug op het bijzondere jaar 2020: “Binnenkort nemen wij afscheid van 2020 en luiden wij het nieuwe jaar in. Het was een bijzonder jaar van uitersten waarin de nieuwjaarsreceptie een recordopkomst bereikte, het Sanctiepl@tform de ISAE 3000D certificering behaalde, Rob ter Mors startte als uitvoerend bestuurder, help.vnab.nl werd gelanceerd en de Juridische commissie de Commissie van het Jaar Award won. Maar ook een jaar waarin de VNAB vanwege het coronavirus tijdelijk de deuren van het centrum heeft moeten sluiten en tegelijkertijd een online eventprogramma ontwikkelde.”

 !