VNAB -event over duurzaamheid omgezet in online symposium; lustrumbijeenkomst ‘Introductie Coassurantie’ geannuleerd


Na de persconferentie van 2 november heeft de VNAB besloten om het VNAB Visie event over duurzaamheid op 10 november a,s, online te organiseren. Bovendien is de voor 15 november a.s. op de agenda staande bijeenkomst van de Introductiecursus Coiassurantie geannuleerd

In een toelichting op de website schrijft de VNAB: “Vooral het dringend advies om 1,5 meter afstand te houden, maakt het erg moeilijk om gasten op een veilige manier te verwelkomen en ieders gezondheid te waarborgen. Hoewel de 1.5 meter afstand (nog) geen wettelijke maatregel is, voelt het simpelweg niet goed om een groep mensen bij elkaar te brengen in een tijd waarin de situatie in de ziekenhuizen zich zeer negatief ontwikkelt. Daarom kiezen we als brancheorganisatie in de wereld van risicomanagement ervoor om hierin onze eigen verantwoordelijkheid te nemen en die niet neer te leggen bij de individuele gast. Hoe jammer wij dit ook vinden”, aldus de VNAB.


De aanmeldingen voor het fysieke event worden automatisch omgezet naar een aanmelding voor het online event. De deelnemers ontvangen uiterlijk 24 uur van te voren een e-mail vanuit het door ons gebruikte webinarsysteem met een link naar de online omgeving.

Programma
Het inhoudelijke programma blijft ongewijzigd.

14.30 – 14.35 uur Opening – Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis
14.35 – 15.05 uur Roy op het Veld (Change Inc.)
15.05 – 15.35 uur Prof. dr. Jan Jonker
15.35 – 15.45 uur Pauze
15.45 – 16.15 uur Rosalie André, MSc. (Signify)
16.15 – 16.30 uur Afsluiting – Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis   Volledig programma