VNAB event op 6 juni a.s. in teken generations@work

VNAB organiseert op dinsdag 6 juni a.s.in het eigen kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam een event met als titel genarations@work. Dit event is bedoeld voor eenieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd deelnemer van de VNAB en richt zich dit keer vooral op directie, management en HR. Het evenement begint om 14.00 uur (ontvangst vanaf 13.30 uur) en wordt omstreeks 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel.
Er zijn drie gastsprekers: Aart Bontekoning , generatie-expert en organisatiepsycholoog – begon in 1993 te experimenteren met generaties als veranderkrachten in de cultuur. Inmiddels onderzoekt hij al twintig jaar ‘generaties in organisaties’ waarop hij in 2007, nog steeds al enige ter wereld, promoveerde aan de Universiteit van Tilburg. Japke-d. Bouma schrijft voor nrc.next en NRC Handelsblad wekelijkse columns over hoe te overleven op kantoor. Ook schreef zij ‘Gids voor de kantoorjungle’ (2013) en ‘Survivalgids voor de kantoorjungle’ (2015). In oktober 2016 verscheen ‘Uitrollen is het nieuwe doorpakken’ over de ergste jeukwoorden op kantoor.
Plezierig werken is al lang geen utopie meer, maar een arbeidsvoorwaarde. Echter, velen vergeten dat grote ontwikkelingsdoorbraken gepaard gaan met pijn. Althans, dat is de overtuiging van Hein Pouw. Hij was directeur/medeaandeelhouder van Vitae. En deelt graag zijn inzichten die zijn opgedaan op het vlak van het betrekken en ‘begeisteren’ van (young) professionals.
Voor meer info: www.vnab.nl