VLC & Partners versterkt marktpositie voor businessprofessionals met overname Koekenberg Van Vuuren

Per januari 2022 is Koekenberg Van Vuuren  onderdeel van VLC & Partners. “Hiermee versterken wij onze positie binnen de vrije beroepsbeoefenaren en zakelijke dienstverleners. Samen met Buro Merks en Mutsaerts nemen we binnen deze branches een dominante rol in als specialist op het gebied van risicomanagement, employee benefits en private insurance”, aldus VLC & Partners

Koekenberg Van Vuuren, gevestigd in Delft, is opgericht in 2004 met als  missie: business professionals maximaal beschermen tegen aansprakelijkheid. Door de jaren heen heeft het kantoor zich ontwikkeld tot dé aansprakelijkheidsspecialist voor deze beroepsgroepen. Het kantoor wordt vooralsnog onder dezelfde naam voortgezet. 

Beide organisaties zijn zeer verheugd over de samenwerking. Lando te Molder (algemeen directeur VLC & Partners): “Dit is een unieke kans voor beide partijen. De ‘fit’ is perfect. Met onze partners Mutsaerts en Buro Merks hebben we een gezamenlijke focus op de business professional markt. Koekenberg Van Vuuren brengt een schat aan kennis en ervaring mee. Met deze combinatie versterken we ons gezamenlijke succes. Samen zijn we een nog waardevollere adviespartner voor onder andere advocaten, accountants, architecten en notarissen.”

Hubert Koekenberg (partner bij Koekenberg Van Vuuren): “Wij zien de overname als logische stap in de groei en verdere professionalisering van ons kantoor. In een sterk veranderende markt past deze stap bij onze groeiambitie, zonder concessies te doen aan kwaliteit en persoonlijke aandacht. VLC & Partners biedt met haar omvang en expertise veel toegevoegde waarde voor klanten en medewerkers van Koekenberg Van Vuuren. Wij krijgen meer inkoopmogelijkheden op het gebied van aansprakelijkheid, maar ook kunnen we expertise voor onze klanten toevoegen buiten het domein van aansprakelijkheid. We kijken zeer uit naar de samenwerking.”
Bovenstaande onder voorbehoud van goedkeuring van de AFM.  

VLC & Partners heeft zich de afgelopen jaren versterkt met enkele gespecialiseerde kantoren op het gebied van risicomanagement en employee benefits.