VKG lanceert website Cyberprotect.nl

Veel consumenten krijgen vroeg of laat te maken met cybercriminaliteit. Daarom lanceert VKG vandaag de website www.cyberprotect.nl. Op deze website vinden consumenten informatie over de Cyber Protect verzekering. Ook worden er voorbeelden genoemd van situaties waarin deze bijzondere verzekering een oplossing biedt voor consumenten. Via de website kunnen consumenten een verzekeringspremie berekenen en een adviseur kiezen om de verzekering aan te vragen.

Eric-Jan van den Berg, directeur Commercie: “Cyber Protect is de eerste verzekering in Nederland voor consumenten op het gebied van cybercriminaliteit. De nieuwe website cyberprotect.nl helpt ons om consumenten en adviseurs te informeren over dit vooruitstrevende product. Een groot pluspunt van deze verzekering is dat niet alleen kosten worden vergoed, maar dat de klant ook gespecialiseerde technische hulp kan inschakelen. Bijvoorbeeld om op het internet informatie op te ruimen of te verdringen als deze de reputatie schaadt. Want praktische en snelle hulp is onbetaalbaar als je onverwacht het slachtoffer bent van cybercriminaliteit.”

 

Cyber Protect wapent de consument tegen de verspreiding van schadelijke informatie via het internet, onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens, frauduleus gebruik van online betaalgegevens en geschillen met webleveranciers. De Cyber Protect verzekering is een product van AXA Assistance, dochter van de Franse AXA Groep. De Cyber Protect verzekering is verkrijgbaar via de bij VKG aangesloten assurantieadviseurs.