VKG introduceert totaalpolis voor de bouw; Hanselman Expertises voert schadeafhandeling uit op basis van Loss adjusting

 

VKG introduceert de VKG Bouw Polis, een totaaloplossing voor bedrijven en zzp’ers in de bouw, exclusief aangeboden door adviseurs die samenwerken met VKG. De verzekering combineert CAR, ontwerpaansprakelijkheid en aansprakelijkheid en wordt aangeboden tegen een concurrerende premie. Ook biedt de VKG Bouw Polis een klantgerichte wijze van schadeafwikkeling: Loss Adjusting. Hierdoor kan de schade sneller uitbetaald worden en komt de bouw niet onnodig stil te liggen. De VKG Bouw Polis biedt het intermediair volgens VKG slagkracht in de bouwwereld.

De VKG Bouw Polis bestaat uit een drietal verzekeringen: de Constructieverzekering (CAR), de Aansprakelijkheidsverzekering (AVB) en de Ontwerpaansprakelijkheidsverzekering (ONTW). De polis biedt een uitgebreide dekking voor het bouwproject en voor alle bij het bouwproject betrokken partijen, waaronder materiële schade (CAR), herstellen van gebreken (CAR/ONTW), financiële gevolgschade (AVB/ONTW) en zaak- en personenschade + gevolgschade (AVB/ONTW)

De VKG Bouw Polis is het resultaat van een samenwerking tussen VKG en RI Verzekeringen. Ruime assurantie-ervaring en specifieke branchekennis worden bij elkaar gebracht met als resultaat een totaaloplossing voor bedrijven en zzp’ers in de bouw. Deze polis is exclusief voor adviseurs die samenwerken met VKG. De VKG Bouw Polis opent de aannemersmarkt voor de lokale adviseur. De polis kan ook afgesloten worden als de ondernemer geen lid is van een brancheorganisatie. De schadeafhandeling voor de VKG Bouw Polis wordt uitgevoerd door schade-expert Hanselman Expertises. Hanselman Expertises heeft de bevoegdheid om namens de verzekeraar de schade goed en snel af te handelen. De aannemer, installateur of zzp-er weet direct waar hij aan toe is en binnen 10 werkdagen moet de schade in zijn geheel en tot tevredenheid zijn afgerond.