Vier expertsessies bij Adfiz Zakelijk Platform

  1.  

In aanvulling op het bericht in de nieuwsbrief van gisteren over het Zakelijk Platform dat Adfiz  op 18 september a.s organiseert in Green Village, Blokhoeve 7, Nieuwegein. Kunnen we melden dat vier opleidingsinstituten een expertsessies verzorgen. Deze vinden plaats na het plenaire gedeelte. Dat zijn Hoffelijk, Lindenhaeghe, Nibe-SVV en Dukers & Baelemans.

Lindenhaeghe verzorgt de sessie ‘Vaardigheden voor de toekomst’. Spreker is Rex Bierlaagh, Expert in Design Thinking, die in een korte werkvorm zal ingaan op wat  Design Thinking doet met je brein en met je oplossend vermogen.

Rient van Wijngaaden en Walter de Groot  spreken tijdens de sessie ‘Het menselijk gezicht van data’ , die wordt aangeboden door NIBE-SVV. Het opleidingsinstituut geeft daarnaast samen met kennispartner Infofolio een introductie over ‘datainformed insurance’. 

Hoffelijk biedt de sessie ‘Prinsjesdag 2019 – vertaling naar de praktijk’ aan, met als spreker Jarne Spit. Hij deelt welke maatregelen het meest relevant zijn voor het vakgebied en vertelt welke impact dit heeft op je dagelijkse adviespraktijk.

Dukers & Baelemans verzorgt de sessie ‘Professioneel een videogesprek voeren’. Hierin zet Maurice Wiersma alle do’s en dont’s voor financieel adviseurs op een rij.