VEZIS krijgt nieuwe naam: Verenigde RegioBank Adviseurs, VRA

 

De zelfstandige ondernemers met een vestiging van RegioBank hebben de naam van hun belangenvereniging veranderd in Verenigde RegioBank Adviseurs. Ruim 530 zelfstandige financieel advieskantoren hebben een samenwerking met de RegioBank. Hiermee kunnen zij binnen hun lokale gemeenschap aanvullende bancaire diensten verlenen. Deze ondernemers hebben zich voor hun collectieve belangenbehartiging verenigd in een vereniging.Op 11 april is de Algemene Ledenvergadering akkoord gegaan met een naamswijziging. De nieuwe naam van de vereniging is Verenigde RegioBank Adviseurs. Deze naam vervangt de oude naam Vereniging Zelfstandig Adviseurs (VEZIS).

 

Tijdens de ledenvergadering werd afscheid genomen van Nico Karhof die ruim 18 jaar in verschillende functies deel heeft uitgemaakt van het bestuur van de vereniging en haar rechtsvoorgangers. Als dank voor zijn inzet werd hij door de vergadering benoemd tot erelid. Als eerste voorzitter van de Verenigde RegioBank Adviseurs, VRA, werd door de algemene ledenvergadering gekozen de heer Cees Meijer. De heer Meijer is directeur bij DomburgvandePanne Financieel Adviseurs BV.Hij r heeft eerder managementfuncties gehad bij onder meer ABN AMRO, Rabobank, Fortis en Fortis ASR.Tegelijkertijd met de heer Meijer traden tot het bestuur toe Jaap de Bruijn, Jean-Paul Ligthart en Johan Steenge. Uit het bestuur traden Jochem de Man en Jos Schroer.

 

“RegioBank wordt door de consument het hoogst gewaardeerd volgens metingen van de Consumentenbond” aldus Cees Meijer. “Ook in het Adfiz kwaliteitsonderzoek scoort de bank jaar op jaar hoog. Ik ben ervan overtuigd dat het lokale ondernemerschap in combinatie met een goed georganiseerde centrale organisatie een zeer krachtige speler in de markt kan zijn. Ik zie nog veel potentie. Samen met de directie van de RegioBank zullen wij ons in de komende tijd gaan inzetten om tot een versnelling te komen van de versterking van de marktpositie van onze leden op bancair gebied.”