Verzekeringsmiddag 2020 DNB digitaal op 7 juli a.s.

 De Verzekeringsmiddag 2020 was al uitgesteld en gaat nu helemaal niet door. Althans, niet live. Want wél zijn nu vertegenwoordigers van de sector uitgenodigd voor de eerste digitale verzekeringsmiddag van DNB.

Op 7 juli treffen dan bestuurders van de hele Nederlandse verzekeringssector twee directieleden van DNB en de divisiedirecteur Toezicht Verzekeraars. Directeur Toezicht Else Bos opent en geeft haar visie op verzekeraars én op het toezicht in deze tijden.

Directielid Olaf Sleijpen en divisiedirecteur Petra Hielkema gaan daarna kort in op de macro-economische omstandigheden voor verzekeraars en concrete toezichtvraagstukken. Maar de meeste tijd zullen de drie sprekers besteden aan het beantwoorden van vragen uit de sector. Bij elkaar komen in deze tijden is dan niet verstandig, wel hecht DNB veel waarde aan de dialoog met de sector, om ideeën te horen, om reacties op onze voornemens en risicoanalyses te krijgen en om alle andere mogelijke vragen te beantwoorden.

De eerste digitale Verzekeringsmiddag krijgt de vorm van een webcast op dinsdag 7 juli, van 12:15 tot 13:15 uur. Wilt u de sessie volgen en uw vragen indienen via de chat