Verdere versterking voor Howden’s nieuwe EB-afdeling: Lisanne Boeser, Hette de Jong en Bart Mol

Begin februari van dit jaar liet de Nederlandse tak van Howden Insurance Brokers weten dat Anneloes Ooms en Bas Gortworst zijn gestart met het opzetten van een gespecialiseerde afdeling gericht op Employee Benefits. Dit vormt een onderdeel van de transformatie van niche broker naar all lines broker. Per 1 mei a.s. zet Howden een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van de Nederlandse entiteit en wordt – onder meer – de Employee Benefits afdeling versterkt met een tweetal ervaren klantadviseurs op dit gebied: Lisanne Boeser en Hette de Jong. Verder wordt het team uitgebreid met Bart Mol, jurist en expert op het gebied van sociale zekerheid.

Lisanne Boeser  werkt inmiddels 12,5 jaar in de verzekeringsbranche, waarvan de eerste ruim acht jaar in verschillende functies bij  Van Breda Risk & Benefits, laatstelijk als Specialist Zorg & Inkomen Specialist Zorg & Inkomen. De afgelopen 4,5 jaar was zij werkzaam bij Schouten Zekerheid als Consultant Employee Benefits.

Hette de Jong is afkomstig van Aon, waar hij sinds 1997 werkzaam was. Hij werkte achtereenvolgens als  Analist Corporate Wellness, als Consultant Corporate Wellness en de afgelopen tien jaar als Client Consultant.

Ook Bart Mol komt van Aon, waar hij de afgelopen 15,5 jaar actief was als lead Consultant Corporate Welness en laatstelijk als  Propositiemanager Sociale Zekerheid.

“Met deze groep specialisten wordt de komende maanden verder gewerkt aan het realiseren van de Employee Benefits-dienstverlening en het bedienen van middelgrote en grote organisaties op dit vlak. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de eveneens groeiende groep van accountmanagers bij Howden in Nederland en met het Employee Benefits & Wellbeing team van Howden in Groot-Brittannië. Op deze wijze wordt invulling gegeven aan de groeistrategie van Howden in Europa, waarbij steeds geldt: people first”, aldus de makelaar.