Verbondsdirecteur Harold Herbert en Ger Jaarsma (Pensioenfederatie) openen Pensioen3daagse

 Verbondsdirecteur Harold Herbert en Ger Jaarsma (Pensioenfederatie) hebben gisteren de Pensioen3daagse feestelijk geopend met een druk op de knop van een “groot uitgevallen mobieltje uit de jaren ’90”, aldus Christian Meijer, afdelingshoofd Wijzer in geldzaken.

Tijdens het symposium Blikopener Een scherpe blik op pensioencommunicatie werden zij gevraagd naar een filmpje met jeu de boulende dertigers en zestig-plussers, die spraken over (toekomstig) pensioen. Na de verrassende boodschap dat jeu de boules weer helemaal hip is, werd Herbert gevraagd of pensioen dan óók hip zou kunnen worden. “Het is de vraag of we dat moeten willen”, aldus Herbert, “pensioen is immers altijd een belangrijk onderwerp en zou niet trendgevoelig moeten zijn.”

Op 7, 8 en 9 november brengen uitvoerders pensioen door heel Nederland onder de aandacht. Zo is Allianz aanwezig in Ouwehands dierenpark om, onder het motto Jong geleerd, Ouwehands gedaan, informatie te verstrekken en verzorgt Athora een online webinar voor deelnemers

Bron Verbond van Verzekeraars