Verbond start challenges voor IT- en datatalent

Insuring a sustainable future is de eerste van drie challenges waar IT- en datatalent mee aan de slag gaat. De challenges zijn een initiatief van het Verbond en campagnebureau Soapbox om studenten kennis te laten maken met de verzekeringssector. Niet alleen studenten, maar ook verzekeraars zijn op 31 mei van harte welkom bij a.s.r. Wil jij er bij zijn? Meld je nu aan.

Het thema van de eerste challenge is duurzaamheid. De deelnemende studenten worden uitgedaagd om baanbrekende oplossingen te bedenken voor dit grote, maatschappelijke vraagstuk. Het platform Insurance Challenge is daarbij het vertrekpunt. Via dit nieuwe platform kunnen studenten zich aanmelden en vinden ze uitleg over de challenges. Zo is er een video te vinden waarin het contrast zichtbaar wordt tussen het heden én de duurzame toekomst waar zij aan kunnen bijdragen.

De eerste challenge vindt plaats op 31 mei bij a.s.r. in Utrecht. Later dit jaar volgen editie twee en drie: Insurance Companies and the SGD’s en Boost vitality for lower healthcare costs. Wanneer deze challenges zijn, wordt zo snel mogelijk bekend gemaak.

We are hiring!

Om geïnteresseerde studenten aan te sporen om in onze sector te gaan werken, verwijst het platform ook naar vacatures van verzekeraars. Wil je ook een verwijzing naar jouw vacatures plaatsen? Neem dan contact op met Richard Roelevink.

Niet alleen studenten, ook verzekeraars kunnen bij de challenges aanwezig zijn. Meld je aan en ga op 31 mei met de deelnemers in gesprek. Wie weet is er een goede match! Let op, het aantal plaatsen is beperkt dus reageer snel.

Neem voor vragen en aanmelden contact op met Richard Roelevink, beleidsadviseur Onderwijs en Arbeidsmarkt bij het Verbond: r.roelevink@verzekeraars.nl of 06-81849607.