Verbond en Montae & Partners tekenen partnership-overeenkomst

Het Verbond van Verzekeraars en Montae & Partners, adviseur op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden, hebben deze week   een partnership-overeenkomst getekend. Daarmee bouwt de branchevereniging verder aan een open platform waarbij nauwer met externe kennispartijen wordt samengewerkt. Eerder sloot het Verbond vergelijkbare overeenkomsten met onder meer Cognizant, KPMG en de Boston Consulting Group.

“Het partnerschap is veelbelovend omdat zij een begrip zijn als het gaat om expertise op het terrein van pensioen, zorg, arbeidsongeschiktheid en arbeidsmobiliteit. We hebben al een jarenlange relatie bij de advisering over de pensioenregeling in onze cao. Dat bouwen we nu verder uit’’ aldus Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond.

Managing partner Theo Stam van Montae & Partners: “Door het partnerschap met het Verbond kunnen we onze kennis op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden delen en bijdragen aan een kennisnetwerk voor de belangrijkste asset van de verzekeraars: de medewerkers.’’ Met de opkomst van nieuwe technologie ontstaan volgens Montae voor verzekeraars nieuwe oplossingen voor verzekeringen en communicatie. Dit geeft kansen aan verzekeraars om hun maatschappelijke rol goed vorm te geven.

Met de samenwerkingsovereenkomst met het Verbond krijgt Montae & Partners toegang tot een breed scala aan diensten en expertise en ontstaan meer mogelijkheden tot samenwerking bijvoorbeeld bij de organisatie van events en webinars voor leden van het Verbond.