Usain Bolt wordt uitgedaagd door jonge sporters in nieuwe campagne Allianz Direct

In aanloop naar de Olympische Spelen is de snelste man ter wereld opnieuw te zien in een Europese campagne van online verzekeraar Allianz Direct. In de nieuwe Allianz Direct commercial wordt sportlegende Usain Bolt uitgedaagd door de sporthelden van morgen. Is de atleet net zo goed in andere sporten als in sprinten?

De boodschap van de campagne is dat de online verzekeraar jonge sporters, oftewel de sporthelden van morgen, ondersteunt. De komende acht jaar is moederbedrijf Allianz namelijk een van de vijftien wereldwijde partners van de Olympische en Paralympische Spelen. Allianz ondersteunt het IOC en IPC, de organisatoren van de Spelen, de landenteams en atleten wereldwijd met expertise, verzekeringen en diensten.

Ron Adams, Head of Marketing & Sales bij Allianz Direct, vertelt: “We zijn enorm trots dat Allianz en Allianz Direct deel uitmaken van de wereldwijde Olympische en


In de nieuwe commercial doet Usain Bolt zijn uiterste best om sportieve jonge kinderen letterlijk bij te benen. Hij is voormalig Olympisch kampioen sprinten, maar kan hij ook tafeltennissen, basketballen en schoonspringen? De zelfverzekerde jonge sporthelden zijn er in elk geval stellig van overtuigd dat zij de nieuwe toekomstige Olympische en Paralympische kampioenen zijn.

De campagne loopt voor en gedurende de Olympische Spelen en Paralympische Spelen van 7 juni tot eind augustus. De commercial wordt naast Nederland ook uitgezonden in Italië en Duitsland.


Klik op de afbeelding hierboven voor de commercial. De commercial is vanaf vandaag te zien op tv en de social kanalen van Allianz Direct. Een week later start ook een radiocommercial. https://www.youtube.com/watch?v=B9b4RpQlvWE