Uitbreiding takenpakket voor Rob Vissers (Manager Personenschade Nh 1816)Naast het aansturen van de Personenschade afdeling is Rob Vissers sinds 1 mei jl. bij Nh1816 2022 ook verantwoordelijk voor de afdeling Schade materieel. Samen met pascal de Vries (acceptatie) zal Rob Vissers (schadebehandeling letsel en materieel) het verzekeringsbedrijf managen.

Hans de Waard (tot 1 mei manager schade materieel) blijft operationeel nauw betrokken en zal zijn expertise blijven inzetten voor de inhoudelijke zwaardere schadedossiers. Rob richt zich binnen de afdeling op het beleid, procesverbeteringen, verdere innovatie en aansturing van teamleiders. Tevens neemt Rob de contacten met business partners van Hans over. Deze overdracht zal geleidelijk en bij een eerstvolgend contact plaatsvinden, meldt de verzekeraar op Linkedin. .

Rob is sinds 1986 werkzaam in de verzekeringsbranche en werkte onder meer als branchemanager motorrijtuigenbranche bij Koolhaas Verzekeringen,  gedurende 13 jaar als manager schadebehandeling materieel, letsel en expertisemanager, als Consultant bij Stichting Schadegarant en bij Raasveld Detachering en de laatste twee jaar als manager Personenschade bij Nh1816 Verzekeringen.