Jubilerend apc holland vernieuwt website en verhuist naar nieuw kantoorpand

apc holland bestaat 10 jaar en wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan, schrijft directeur Paul Röthengatter in een persoonlijke nieuwsbrief aan de relaties. Daarin bedankt hij hen voor de samenwerking en de bijdrage aan het succes van apc holland, dat in tien jaar is uitgegroeid “tot een assuradeur met een prachtig team van 16 medewerkers en honderden aangesloten adviseurs.”

Hij vervolgt: : Het afgelopen jaar hebben we veel van jou en ons team gevraagd. Door de groeiende vraag naar maatwerk en de beperkingen in QuoteMac zijn we een eigen offertetool aan het creëren. De conversie van onze rubriekpolissen naar pakketpolissen heeft plaats gevonden en we zijn nieuwe volmachten aangegaan. Deze veranderingen hebben extra druk op onze organisatie gelegd. Ondernemen gaat nooit in een rechte lijn en soms moet je een stap terug doen om twee stappen vooruit te kunnen zetten. Dat gaan we doen, samen met jou.”
 
“Ook hebben we in 2021 keihard gewerkt aan een nieuw apc holland en we willen ons graag opnieuw aan je voorstellen. Vanuit onze essentie en kernwaardes communiceren we nu op een manier die bij ons past. Onze nieuwe huisstijl komt terug op onze website, drukwerk, social media, nieuwsbrieven en binnenkort in ons nieuwe kantoor! Verzekeren draait bij ons om mensen en dat stralen we hiermee graag uit.”