Tweede editie Introductie coassurantie brand van start in 2017

Na een succesvolle eerste editie gaat op 1 februari a.s. de tweede editie van start van ‘de Introductie coassurantie Brand’. De introductie heeft tot doel om nieuwkomers in de coassurantiemarkt een eerste inzicht te bieden op de betrokken partijen, hun verantwoordelijkheden, doelstellingen en hun onderlinge verhoudingen in dit segment van de (zakelijke) verzekeringsmarkt. De Introductie coassurantie Brand is een initiatief vanuit de assurantiebeursclub brand: Cobra1998 en wordt ondersteund door de Rotterdamse Beurs Brand Club (RBBC) en de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit (ABBS). De Introductie is ontwikkeld en vormgegeven door Rudolf van der Werff (DEKRA Experts) en Martina Smit (Van Steenderen Mainport Lawyers) met ondersteuning van de VNAB.

In het programma zijn meerdere partijen betrokken, allen actief op de coassurantiemarkt. Tijdens zeven  bijeenkomsten worden de verschillende spelers in het spel van coassurantie belicht, namelijk makelaardij, (inter)nationaal verzekeren, herverzekeren, inspecties en taxaties, (contra-)expertise en advocatuur. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 1 februari. De andere data zijn 22 februari, 15 maart, 15 april, 19 april, 10 mei, 31 mei en 21 juni. Zoals het er nu naar uitziet zullen alle bijeenkomsten plaatsvinden plaats in Rotterdam. Ze beginnen allen om 14.00 uur (inloop 13.45 uur) en worden omstreeks 17.30 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Geïnteresseerden die  net werkzaam zijn in de zakelijke verzekeringsmarkt in de branche brand, bij voorkeur bij een makelaar of een verzekeraar, meer willen leren over de coassurantiemarkt en tegelijkertijd hun netwerk vergroten?, kunnen hun interesse kenbaar maken via onderstaande link. Aanmelden verzekert je niet automatisch van deelname. De organisatie behoudt zich het recht, indien nodig, te selecteren om de samenstelling van de groep een zo goed mogelijke afspiegeling van de markt te laten zijn. In dit licht verzoekt de organisatie met name (nieuwe) medewerkers bij verzekeraars en verzekeringsmakelaars zich in te schrijven, voor deelnemers uit deze beroepsgroepen is er nog ruimte tot deelname.

Voor aanmelden: http://vnab.m6.mailplus.nl/genericservice/code/servlet/React?wpEncId=pNe8gICi5Y&wpMessageId=1581&userId=260391&command=viewPage&activityId=test&encId=1