Tweede bijeenkomst Transport Oude lichting (TOL) trekt nog meer ‘oude rotten’ naar  ‘Pursers’

Het initiatief van de beide transportmannen Rob Timmer (o.a. ex RSA) en Harry Mulder (Dual) om ‘oude’ marine professionals een platform te bieden om elkaar een aantal keren per jaar te ontmoeten en bij te praten, voorziet in een groeiende belangstelling . Bij TOL (Transport Oude Lichting ) hebben zich inmiddels 64 ‘Golden Oldies’ aangesloten, waarvan de oudste inmiddels de respectabele leeftijd heeft van 87.

Tijdens de tweede bijeenkomst – die gisteren (12 oktober )andermaal op de vertrouwde locatie van  ‘Pursers’ (voorheen ‘Nol’) in Rotterdam – waren dit keer 35 voormalige en huidige transportspecialisten aanwezig, onder wie één vrouw (Joyce Blacquiere (Aon). In een geanimeerde sfeer werd bijgepraat, een drankje gedronken en een hapje gegeten. De lunch (van Asian Glories) werd gesponsord door gebr. Sluyer en de drankjes door Aon, Anchor Insurance, Cunningham Lindsey en Ironshore.

TOL is bestemd voor  (60+) mannen en (55+) vrouwen  die werkzaam zijn (geweest) bij makelaars, verzekeraars, expertisebureaus, advocatenkantoren en verzekerde bedrijven. Voor nadere informatie en aanmelden: Rob Timmer (rj.timmer@gmail.com) of Harry Mulder (hmulder@dualgroup.com).