Tweede Adfiz Particulier Platform op 29 maart in teken van robo-advies

 

Woensdag 29 maart organiseert Adfiz haar 2e Particulier Platform. Robo-advies is het thema van het plenaire programma. Aansluitend zijn er parallelle expertsessies over thema’s als schade, hypotheken en leven. Sinds vorig jaar kent Adfiz twee landelijke bijeenkomsten voor de particuliere en de zakelijke markt. Deelname is voor leden kosteloos. Niet-leden kunnen hun interesse doorgeven via info@adfiz.nl.

 

In het plenaire programma worden de kansen en uitdagingen van robo-advies verkend. Adfiz ziet robo-advies als een kansrijke aanvulling op persoonlijk advies. Kunstmatig intelligente robots kunnen delen van financiële adviestrajecten automatiseren. Daardoor komt er meer tijd vrij voor persoonlijk advies. Maar wat betekenen robots nu echt voor het werk van de financieel adviseur? Met behulp van robo-advies kun je je klanten sneller en goedkoper helpen, zeker buiten kantooruren. Tegelijk kan het ook risicio’s met zich meebrengen. En hoe zorg je dat de kwaliteit van je advies even goed blijft?

Over deze vragen gaat Adfiz met de deelnemers in gesprek naar aanleiding van drie interessante visies op robo-advies van:

  • Reinier Pollman (programmamanager Innovatie & Fintech bij de AFM) als toezichthouder.
  • Martin Haagoort (Data Scientist en Managing Director bij Berenschot) als organisatieadviseur.
  • Paul van Brederode (directeur bij A.J.H. de Bruijn Assurantiën en Adfiz-lid) als financieel adviseur.

 

Het tweede Adfiz Particulier Platform vindt plaats op 29 maart tussen 13.00 en 19.00 uur in Antropia Cultuur-en Congrescentrum te Driebergen. Aanmelden kan via de site van Adfiz. Niet-leden kun hier ook doorgeven dat ze  interesse hebben.

https://www.adfiz.nl/nieuws/adfiz-evenementen/particulier-platform/