TVM heeft claimorganisatie NLtruckkartel BV opgericht

Foto TVM

Bedrijven die tussen 1997 en 2011 een vrachtwagen hebben gekocht, hebben mogelijk recht op schadevergoeding, meldt TVM op haar website. Bedrijven kunnen zich nog steeds aanmelden bij het TVM-claiminitiatief via de online omgeving nltruckkartel.nl.

“De afgelopen tijd is hard gewerkt aan onder andere de ontwikkeling van een online omgeving en het stuiten van de verjaring. Er hebben zich al meer dan 1.200 Nederlandse bedrijven geregistreerd die samen meer dan 43.000 trucks hebben aangeschaft. De geregistreerde bedrijven hebben begin oktober een e-mail ontvangen met informatie over de volgende stappen. Om de schadevergoedingen te kunnen claimen is de claimorganisatie NLtruckkartel BV opgericht.

Nltruckkartel.nl

De online omgeving nltruckkartel.nl (live sinds september) zorgt er voor dat het eenvoudiger wordt om vervolgstappen te zetten met betrekking tot de deelname aan de truckkartelclaim. Binnen deze omgeving kunnen deelnemers een rechtsgeldige overeenkomst sluiten met de claim organisatie NLtruckkartel BV, gegevens en informatie beheren en bewijsmateriaal toevoegen aan een persoonlijk account. Ook de nieuwsbrieven worden via de online omgeving verspreid en bewaard. Kortom: het volledige trucks dossier handzaam, overzichtelijk en bij de hand!

Voor het indienen van een geldige claim en het aangaan van een rechtsgeldige overeenkomst is het zeer belangrijk dat de registratie correct en zo compleet mogelijk is. Daarom worden de deelnemers gevraagd hun gebruikersaccount te activeren en de gegevens te controleren en aan te vullen. Meer informatie over onze gezamenlijke aanpak leest u op tvm.nl/truckkartel of nltruckkartel.nl.”