Turien & Co breidt personeelschadeverzekering WEGAS XL uitgebreid met calamiteitenhulpverlening HSK

Turien & Co. heeft de personeelsschadeverzekering WEGAS XL uitgebreid met camaliteitenhulpverlening. Hiertoe is Turien & Co. een samenwerking aangegaan met HSK.

Turien & Co.: “Een collega die met zijn heftruck in het magazijn een andere collega op een ernstige manier aanrijdt, een medewerker die bij het bedienen van een machine een ledemaat verliest of twee collega’s die samen naar een klant rijden waarbij de bijrijder ernstig letsel oploopt bij een ongeval. Het zijn trieste praktijkschades in onze WEGAS portefeuille waarvoor de verzekering dekking biedt voor het financiële risico dat de werkgever loopt. Maar wat doen deze incidenten met  de collega’s, de werkgever en het slachtoffer? Hoe kunnen we naast de financiële impact ook een bijdrage leveren aan de emotionele impact? De emotionele impact laat zich niet verzekeren een ongeval staat vaak blijvend op het netvlies van de betrokkenen. Wel kunnen we met een verzekering de impact wat verminderen.”

De calamiteitenhulpverlening wordt 24/7 verzorgd door gespecialiseerde traumahulpverleners van HSK. Vanaf nu is deze dienst kosteloos inbegrepen op alle dekkingen van de WEGAS XL verzekering.

Bron VVP