THB Europe versterkt team met Jord Westerloo

  

THB, de gespecialiseerde  herverzekeringsmakelaar van de Amerikaanse wholesale-gigant AmWINS, heeft vorige maand  Jord Westerloo aangesteld als facultatieve makelaar voor THB Europe. Door zijn benoeming is het team voor facultatieve herverzekering verder versterkt en past in THB’s strategie om haar activiteiten en marktpositie op het gebied van facultatieve herverzekering verder te versterken in Europa.
 “Ik ben er trots op dat THB Europe zelfs in deze uitdagende tijden zijn expansie voortzet en zijn we verheugd Jord Westerloo te verwelkomen in ons team in Amstelveen, waar hij zal werken aan onze groeiende Nederlandse en Belgische klantenlijst”, verklaart Ricardo Borges, algemeen directeur van THB Europe.

  Jord Westerloo (27 jaar) heeft in het Verenigd Koninkrijk en Nederland gestudeerd en brengt zowel jeugd als ervaring mee naar THB Europe. Hij was sinds 2016 werkzaam bij Aon Reinsurance Solutions Nederland, meest recentelijk als senior herverzekeringsmakelaar met bijzondere expertise op het gebied van treaty-herverzekering voor  catastroferisico’s, medische aansprakelijkheid, terrorisme en onderlinge verzekeraars.  “Ik ben verheugd om onderdeel te worden van THB Europe en AmWINS-familie en kijk ernaar uit om bij te dragen aan de voortdurende groei van dit bedrijf en klanten op lokaal en regionaal niveau te bedienen.”

  THB is gevestigd in het gebouw Parktoren aan de Van Heuven Goedhartlaan 7-13 in Amstelveen en telt inmiddels 12 medewerkers.  THB Europe was tot voor kort voornamelijk gespecialiseerd in facultatieve herverzekering (herverzekering op individuele posten) en wil deze marktpositie verder versterken met de komst van Jord Westerloo. Daarnaast heeft THB Europe eerder dit jaar het strategische besluit genomen om de portefeuille treaty herverzekering (herverzekering op portefeuilleniveau) voor verzekeraars in Europa verder te ontwikkelen.

Hiertoe heeft THB in juli 2020 Bob Reichenfeld aangesteld. Bob was ook afkomstig van Aon Reinsurance Solutions Nederland, waar hij 14 jaar werkzaam was als CEO. Daarvoor was hij 16 jaar werkzaam bij Delta Lloyd Groep in diverse schade -en levensherverzekeringsfuncties, waarvan de laatste zes jaar als directeur. Daarnaast werd vorig jaar Zamira Thurmin , 15 jaar ervaring als treaty underwriter bij Munich Re in en voor diverse regio’s wereldwijd. al aangetrokken om de treaty portefeuille een belangrijke impuls te geven.
Bob reichenfeld