SUREbusiness verwelkomt zeven nieuwe medewerkers

 Vanwege  de forse uitbreiding van de werkzaamheden heeft SUREbusiness, één van de weinige providers die  financieel advieskantoren verzekeringsdekking aanbieden voor de zakelijke schadeverzekeringsmarkt,  per 1 september jl. liefst zeven nieuwe medewerkers aangetrokken. Hierdoor is het  personeelsbestand  gegroeid naar 30 medewerkers, het tienvoudige van het aantal medewerkers waarmee in 2015 werd gestart.

Annelies Steffhaan is aan de slag gegaan als Acceptant Aansprakelijkheid. Zij werkt sinds 2000 in de verzekeringbranche als schadebehandelaar, aanvankelijk bij Londen Verzekeringen en later bij Cunningham lindsey (nu Sedgwick) en ING. De afgelopen 11,5 was zij werkzaam bij Meijers Assurantiën. Rob van Diggele is in dienst getreden als Accepant Brand. Hij werkte hiervoor 2,5 jaar als adviseur MKB bij adviesbureau Klijn & Van Kempen en daarvoor gedurende 7,5 jaar bij VKG.  Bob Franke is gestart als Acceptant Aansprakelijkheid. Hij is afkomstig van KNAB, waar hij de afgelopen 3,5 werkzaam was als Assistent Sales-Financieel en laatstelijk als verzekeringsadviseur. Naast zijn werkzaamheden studeert Bob ook rechten  aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Op de foto alle zeven nieuwe medewerkers: Van links naar rechts: Nino  Hamerling (stagiair), Annelies Steffhaan, Rob van Diggele , Cynthia van der Pol (applicatie beheerder,  Amin Chihab (extern), Ria Kout (schadebehandelaar) en Bob  Franke.

Vanmiddag houdt SUREbusiness open huis in haar nieuwe onderkomen aan de Robonsbosweg 7a in Alkmaar.