SUREbusiness heeft team rond voor beursbedrijf dat in oktober operationeel moet zijn


Serviceprovider SUREbusiness zegt zijn team rond te hebben voor het beursbedrijf dat in oktober operationeel moet zijn. . “Per 1 oktober gaan we de operatie intern starten. Het idee is dat we in het eerste kwartaal van 2022 aan de slag gaan. De renewals van 1 januari aanstaande zullen nog te vroeg komen”, zegt directeur Levent Türkmen op de eigen website en in de vakpers. 

Hij gaat van start met zijn beursbedijf omdat er naar zijn mening nog teveel risico’s niet onder te brengen zijn, onder meer vanwege te lage limieten,  zoals bijvoorbeeld garagisten. Het was een van de redenen dat hij eind dit jaar start met een beursbedrijf. Türkmen hoopt hiermee te bereiken dat zijn 559 aangesloten financieel dienstverleners niet meer hoeven uit te wijken voor de grotere posten.

SUREbusiness kondigt vandaag tevens aan dat het een volmacht heeft gekregen van Allianz. Het aantal volmachten van SUREbusiness komt daarmee uit op 19. Türkmen was al sinds 2017 met Allianz in gesprek, en ziet de overeenkomst als erkenning van het vertrouwen dat grote risicodragers in zijn organisatie stellen.

.”