SUREbusiness breidt productenpalet uit met eigen label werkmaterieelverzekering

SUREbusiness, serviceprovider voor de zakelijke schadeverzekeringsmarkt, heeft haar productenpalet uitgebreid met een werkmaterieelverzekering onder eigen label.  De polis heeft volgens Roger Vermolen, acceptatiespecialist land- en werkmaterieel, een ruime dekking en kent bovenop de gebruikelijke dekkingsvoorwaarden  enkele franjedekkingen.

Zo is bijvoorbeeld schade door lichte sloopwerkzaamheden meeverzekerd en kent de polis de keuzemogelijkheid om de gebruikelijke dekkingstermijn  voor schade door eigen gebrek van vijf jaar te verlengen tot zeven jaar. Daarnaast  biedt  de huismerkpolis van SUREbusiness dekking voor schade aan ondergrondse kabels en leidingen tot €250.000, een secundaire dekking voor regiefouten tot €250.000, is schade aan eigen zaken gedekt tot €125.000 en geldt er een nieuwwaarderegeling van 3 jaar.

Volgens Vermolen verschraalt de markt voor werkmaterieelverzekeringen mede doordat steeds meer aanbieders zich hieruit terugtrekken. “We zijn voor onze klanten/tussenpersonen op zoek gegaan naar de broodnodige uitbreiding van het aanbod en hebben die gevonden  in een eigen huismerkverzekering met HDI als risicodrager. Daarnaast bieden we in de vergelijking  de werkmaterieelverzekering van NN  aan en daar komt binnenkort de polis van Reaal als derde bij.

De offertes zijn door de adviseur zelf op te stellen in SUREnet, het geavanceerde automatiseringsplatform van SUREbusiness. Bij de grotere werkmaterieelparken met meer dan tien zelfrijdende objecten worden de offertes door SUREbusiness op een meer individuele wijze beoordeeld aan de hand van het schadeverloop.