Steven Verhaar maakt overstap naar Hienfeld


Steven Verhaar gaat per 1 juni a.s. aan de slag bij Hienfeld in de functie van account director. Hij zal zich bij de assuradeur bezig gaan houden met het accountmanagement voor de niches van Hienfeld, waaronder de branches Collectieve Ongevallen en Reis. 

Steven is sinds augustus 2019 in dienst bij DUPI, aanvankelijk  als Senior Account Executive en later als Manager Distribution & Marketing. Hij startte in 1990 bij het toenmalige AMEV Schadeverzekeringen als accountmanager en maakte in 2004 de overstap naar beurs, waar hij in verschillende salesrollen voor zowel Delta Lloyd/NN als Fortis Corporate Insurance/Amlin actief was.

Bij DUPI worden de werkzaamheden van Steven Verhaar overgenomen door Ad Boekraad, die per 1 maart jl. is benoemd tot Associate Director Business Development. In deze rol is Ad de schakel tussen de relaties en de dienstverlening en verzekeringsproducten van DUPI. Het vertrek van Steven leidt ertoe dat Ad zich intensiever zal bezighouden met het accountmanagement van  verzekeringszaken