Spraakmakende profs doen mee met Insurancecycletour 1 juni 201

Matthieu Hermans, zesvoudig etappewinnaar van de Ronde van Spanje, Bart Voskamp meervoudig etappewinnaar van Tour de France en Ronde van Spanje, Maarten den Bakker, oud Nederlands kampioen en meerdere podiumplekken Amstel gold race, Luik Bastenaken Luik en Waalse pijl en last but not least  Kenny van Hummel, die in 2009 furore maakte met zijn deelname aan de Tour de France als rode lantaarndrager en “de slechtste klimmer” ooit volgens het toonaangevende sportblad L’Equipe. dat zijn vier (voormalig) profwielrenners die acte de presence zullen geven tijdens de Insurancecycletour  die op 1 juni a.s wordt gereden in de Bollenstreek.

 

Het maximaal aantal deelnemers is bijna bereikt. 23 mei a.s. om 17.00 uur sluit de inschrijving definitief. Nog inschrijven? www.insurancecycletour.eu/inschrijven.. De tocht is mede mogelijk gemaakt door de bijdragen Hoofdsponsor Koers Groep en de initiatiefnemers Ard Korevaar Personenschade en Totaalsupport.. Als premium partners: fungeren The next Organisation, Heling en Partners, ì-letsel, i-quality, DBC re-integratie, DEKRA en R.P. van Dijk

 

Opbrengst Insurance Cycle Tour voor verwenboxen voor gezinnen met kinderen met een beperking

 

De dagelijkse zorg voor een kind met een handicap is zwaar en stopt nóóit. 60% van de ouders van kinderen met een beperking heeft te kampen met een burn-out. Bijna de helft kampt met opvoed- en relatieproblemen. Ruim driekwart van de ouders is minder gaan werken om voor hun kind te zorgen. Door de Insurance Cycle Tour kan HandicapNL in september honderden ouders en verzorgers van kinderen met een beperking verrassen met een verwenbox. Een doos gevuld met leuke en lieve verwennerijen als gebaar van waardering. Samen kunnen we ze laten merken dat ze gezien worden. Dat wij hun zorg en toewijding waarderen. Zij verdienen een gebaar van waardering.

Ken jij een gezin dat een gebaar van waardering verdient? Vul dan hier hun gegevens in en HandicapNL zorgt ervoor dat er in september een verwenbox bij hen bezorgd wordt! Wil je de verwenbox zelf geven? Laat dat dan op 1 juni weten bij de inschrijftafel van HandicapNL in Lisse!!

 

Foto insurancecycletour 2017