Sponsoren gezocht voor VNAB young talent award

      Op donderdag 14 september vindt de uitreiking van de tweede VNAB young talent award plaats in de Kunsthal in Rotterdam; dé award voor young professionals binnen de (groot)zakelijke verzekeringsmarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. Daarnaast is het een feest voor young én senior professionals uit de branche waarbij jong talent in het zonnetje wordt gezet. De nominaties zijn inmiddels voorgedragen en binnenkort maakt de VNAB de genomineerden bekend!

Sponsoren gezocht
VNAB zoekt sponsors voor het event. “De VNAB young talent award is een initiatief van en voor de markt. Het organiseren van dit programma zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze leden en partners. Al verschillende partijen hebben zich ook dit jaar weer als sponsor aangemeld. Draagt ook uw organisatie graag bij aan het boeien, binden en behouden van jong talent voor de branche? Wij verwelkomen u graag als sponsor!”
 
Het sponsoren van de 2e VNAB young talent award kan door middel van een financiële bijdrage van €4.000 per organisatie. Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via marketing@vnab.nl.   Terugblik 2022     Podcast finalisten young talent award 2022     Podcast Leaders in Finance over young talent award