Sompo opent kantoor in Madrid

Wereldwijde (her)verzekeraar Sompo International heeft op 1 juli haar eerste kantoor in Madrid geopend, gevestigd aan Puerta de Europa, Torre Realia, Paseo de la Castellan 216. Insurance Iberia country manager Jamie Cañellas verwelkomde klanten, makelaarspartners, collega’s en andere belanghebbenden in het nieuwe kantoor van de verzekeraar.

“Met de vestiging van een kantoor in de hoofdstad zetten we een cruciale stap in de verdere uitbreiding van onze verzekeringsactiviteiten in Iberia en de bredere Continentale Europese markt,” aldus Cañellas. “Met kantoren in Barcelona en nu in Madrid hebben we twee sterke platforms van waaruit we de Spaanse markt beter kunnen bedienen. Gezien de rijke talentenpool zal Madrid ook onderdak bieden aan een groeiend team van Sompo International-experts.”

Deze recente uitbreiding volgt op andere recente wereldwijde ontwikkelingen van Sompo International; eerder dit jaar breidde het schadeverzekeringsbedrijf uit in het Verenigd Koninkrijk met zijn allereerste kantoor buiten Londen door de opening van de vestiging in Birmingham.Onlangs heeft de verzekeraar ook Swiss Re-veteraan Risa Ryan benoemd in de nieuwe functie van chief underwriting officer.