Smart2Cover breidt verzekeringspalet verder uit

 

 

Na een succesvolle introductie van de prepaid verzekeringen van Smart2Cover bij zowel Belgische als Nederlandse winkelketens, breidt het bedrijf  haar diensten verder uit. Naast een smartphone-, laptop- en tabletverzekering kan de klant nu ook bij Smart2Cover terecht voor een fiets-, reis-, huisdier- of inboedelverzekering. Het AFM vergunninghoudende bedrijf, legt de focus nu nóg meer op de slimme en overzichtelijke manier van verzekeren. De verzekering wordt middels een tegoed op een prepaid card aangeboden in de retail. De consument gebruikt dit tegoed om in de Smart2Cover App de verzekering af te sluiten.

 

“We maken alles overzichtelijk in één digitale mobiele omgeving. Dit voorkomt veelal dubbel verzekeren en dus is de kans groot dat men bespaart door Smart2Cover te gebruiken”, legt CEO Ivo Bruinenberg uit. “Smart2Cover heeft tot doel om het gehele traject van afsluiten tot claimen te versimpelen, waardoor de consument waar voor zijn geld krijgt en de verzekeraar efficiënt nieuwe klanten aansluit.”

 

Smart2Cover is vanaf heden ook in staat om binnen no-time een product op maat te ontwikkelen. Ivo Bruinenberg: “We kunnen nu speciaal voor een merk of retailer een eigen verzekeringsproduct ontwikkelen en in de schappen leggen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we merken dat onze gesprekspartners zich dat ook realiseren.”