Serviceprovider Nedasco introduceert exclusief aanvullend inkomensproduct

 

 Serviceprovider Nedasco introduceert een nieuw aanvullend inkomensproduct: de [‘Samen Beter Verzekering’ met Anker als risicodrager. Het is een bedrijfsgezondheidsverzekering die de werkgever kan aanvragen voor zijn werknemers. “Werkgevers zijn in toenemende mate financieel verantwoordelijk voor het ziekteverzuim van werknemers. Als inkomenspartner wil Nedasco ondersteuning bieden bij het voorkomen van hoge verzuimkosten. Nedasco heeft om die reden de ‘Samen Beter Verzekering’ ontwikkeld”, licht de serviceprovider toe.

Marco Pos, manager inkomen bij Nedasco: “Juist de vergoedingen voor fysiotherapie, preventie en gezinshulp in combinatie met een scherpe premie maken deze verzekering interessant.” Vanaf € 9,01 (premie 2018) per medewerker per maand zorgt een werkgever er al voor dat zijn personeel gebruik kan maken van fysiotherapie en psychologische hulp. Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van cursussen die een gezonde leefstijl bevorderen.

Speciaal voor werkgevers

De ‘Samen Beter Verzekering’ is een aanvulling op de ziekteverzuimverzekering en biedt zorg aan werknemers. “Met deze verzekering kunnen werkgevers ervoor zorgen dat werknemers fit en vitaal blijven en maakt de werkgever geen extra kosten voor eventuele zieke werknemers. Hierdoor is het ook goed voor het bedrijf”, aldus Nedasco.

Adviseurs kunnen het nieuwe verzekeringsproduct het hele jaar door afsluiten. Berekenen, aanvragen en offreren kan via de ‘Nedasco Inkomentool’. De tool is te raadplegen via het extranet van Nedasco. Meer informatie over het nieuwe product is te vinden op www.nedasco.nl/inkomentool.