Serviceprovider Nedasco biedt adviseurs iAOV-vergelijker

 

Sinds gisteren (28 juni jl.) biedt serviceprovider Nedasco aangesloten adviseurs toegang tot de iAOV-vergelijker van Meetingpoint. Hiermee kan de adviseur arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van zes aanbieders vergelijken, offreren en aanvragen via Nedasco, dat zich de afgelopen voornamelijk richt op het ondersteunen van de zakelijke adviseur. In het verlengde daarvan biedt de serviceprovider nu de mogelijkheid AOV’s te vergelijken, offreren en aan te vragen.

“Als serviceprovider willen wij de adviseur zo breed en efficiënt mogelijk helpen in het samenstellen van een compleet inkomensadvies. Dit betekent dat we ook binnen onze provinciale agentschappen op zoek gaan naar passende verzekeringsoplossingen en mogelijkheden”, aldus Tim Schoonbergen, algemeen directeur Nedasco.

Het digitale klantinventarisatieformulier is volgens Meetingpoint uniek aan de iAOV-vergelijker. De gegevens die de ondernemer heeft ingevuld kunnen door de adviseur worden hergebruikt voor vergelijken, offreren en aanvragen. Dat maakt de advisering van een AOV minder arbeidsintensief.  De adviseur kan in de iAOV-vergelijker via Nedasco kiezen uit zes aanbieders van individuele arbeidsongeschiktheidsproducten: Aegon, De Goudse, Movir, De Amersfoortse, Avéro Achmea en Reaal.